• Rolgordijnen
  Voor Veelzijdige raamdecoratie
 • Horren
  Voor Veelzijdige insectenwering
 • Badminton Trainer, Coach, Docent
  Voor een Veelzijdige badmintondag
 • Buitenzonwering
  Veelzijdige keuze
 • Schramm bedden
  Voor veelzijdige slaapondersteuning
 • Duette's
  Voor Veelzijdige isolerende raamdecoratie
 • Professionele montage
  Veelzijdig montage

Ik ga voor Schramm!
Ik heb jaren lang slaapadvies gegeven en werkte vooral met de betere merken. Maar nu duurzaamheid steeds belangrijker wordt en enkele merken niet meer de kwaliteit leveren waar ik achter kan staan, heb ik besloten alleen nog maar voor Schramm te gaan!

HOLISTISCH SLAAPCOMFORT

* De juiste ondersteuning 1 Een uniek slaapsysteem 2 Ambachtelijke kwaliteit 3 Duurzaam geproduceerd
 

    De schramm boxspring geeft de beste ondersteuning aan de matras.

    De Schramm matras ondersteunt uw lichaam het beste.

    5 verschillende hardheden, voor elk postuur de juiste matras en bodem.

  De spanning van elk deel van het lichaam wordt zorgvuldig verlicht met het Dual Matras Systeem.   Elk bed is met de hand op maat gemaakt. Kwaliteit en handwerk boven massaproductie.   Locale productie en zorgvuldig gekozen natuurlijke materialen.
 

De matrassen
PRECISIE, PERFECTIE & VERFIJNING

Het familiebedrijf SCHRAMM staat al bijna 100 jaar voor consequent en verfijnd slaapcomfort. Vanaf het begin heeft de productie van SCHRAMM goederen geleverd die de lat hebben bepaald op het gebied van vakmanschap, functionele consistentie, natuurlijke flexibiliteit en ongeëvenaard slaapcomfort. De onmiskenbare uniciteit en onderscheiding van SCHRAMM komt voort uit de vastberadenheid om vanaf het begin prioriteit te geven aan de kwaliteit van traditioneel handwerk boven efficiënte massaproductie.

VEREN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT

De thermisch ovengeharde veren van de pocketveringmatrassen van SCHRAMM zijn bestand tegen metaalmoeheid en overbelasting, en extra gedemagnetiseerd – uniek in de wereld. Aangezien elke cilindrische veer met de hand in een aparte hoes van neteldoek is genaaid, kan de veer onafhankelijk van de aangrenzende veren reageren, en zich nauwkeurig aanpassen aan de contouren en bewegingen van het lichaam. Zuiver individualisme voor een ongekende slaapcultuur.

De bedbodem
HET ÉÉN KAN NIET ZONDER HET ANDER

Het bovenmatras past zich direct en zeer zorgvuldig aan uw lichaam aan. Het ondersteunende vermogen van elk SCHRAMM matras is individueel afgestemd op het gewicht en de anatomie van elke slaper. Zo worden alle SCHRAMM matrassen elk matras perfect op maat gemaakt. Het stabiele ondermatras vangt elke beweging soepel en gelijkmatig op en biedt daarmee de basis voor een gezonde slaap.

De ombouw

VAKMANSCHAP EN DUURZAAMHEID

Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen gecombineerd met puur vakmanschap maken van uw nachten een heerlijke ervaring. U wordt elke ochtend uitgerust en energiek wakker. Een investering in een SCHRAMM bed is een investering in uzelf.

OOG VOOR DETAIL

Een SCHRAMM bed onderscheidt zich door het oog voor detail. Elk bed wordt met de hand vervaardigd door een van de 200 medewerkers in de meubelmakerij, stoffering en naaiateliers. De combinatie van eersteklas materialen, een goed op elkaar afgestemd team van bekwame vaklieden, een geavanceerde productieorganisatie en tientallen jaren ervaring maken een SCHRAMM bed tot wat het is: een perfect, met de hand gemaakt bed uit Duitsland.

 

LAAT U ADVISEREN DOOR DE EXPERT

We begrijpen heel goed dat alle verschillende opties voor uw ideale bed overweldigend kunnen zijn .
Daarom maakt Leonard graag een afspraak met u in de Schramm showroom.
Ook is het mogelijk dat hij u even thuis komt ophalen om er samen naar de showroom toe te rijden.
We nemen alle tijd om samen met u de opties door te nemen en op basis van uw wensen het ideale bed samen te stellen.
Maak gerust een persoonlijk adviesgesprek waarin uw wensen centraal staan.